capertool jacques capertino

Over de toekomst kan men maar één ding zeggen: niemand is er ooit geweest maar iedereen gaat ernaar toe

(Jacques Hulsbosch)

Capertool toont het in een oogopslag

Capertool kunt u op eender welk moment online consulteren. De tool is intuïtief, eenvoudig te bedienen en betrouwbaar. Net zoals Apple Software. Capertool geeft een up-todate overzicht van uw totale financiële situatie, met alle componenten: beleggingen maar ook vastgoed, verzekeringscontracten en kapitaalinkomsten. Capertool biedt tegelijk een zicht op uw portefeuille binnen een zelf gekozen termijn. Het is geen handelsplatform maar louter een instrument voor opvolging.

Dus, met 95 % waarschijnlijkheid bereikt mijn portefeuille binnen 15 jaar 2,4 keer de huidige waarde. En in het allerslechtste
scenario maar 1,5 keer de huidige waarde?

Even Capertool openen

Capertool is een verrekijker. De essentie van Capertool is slechts één grafiek. U ziet in één beeld de huidige waarde van uw opgebouwde kapitaal, all-in, én het mogelijke eindresultaat in de toekomst. Hoever u in de toekomst wilt kijken, bepaalt u zelf. De grafiek evolueert binnen een bepaalde bandbreedte, dit is de schommelingsmarge van uw portefeuille in het beste en slechtste scenario. De afwijking blijft met zeer grote waarschijnlijkheid (zekerheid bestaat niet) binnen deze perken. Het mogelijke eindtotaal en ook de risicoband variëren als u wijzigingen aanbrengt in uw portefeuille.
Apple eruit en het conjunctuurgevoelige Nyrstar erin bijvoorbeeld, hierdoor zal de mogelijke afwijking misschien iets groter zijn. Hoe verder u in de toekomst kijkt, hoe groter de waarschijnlijkheid dat u het beoogde einddoel haalt. Mogelijke schommelingen hebben in verhouding tot de startsituatie een kleinere impact.

momentopname