Capertool onze helm

Wie is Capertino?

Achter Capertino staan deskundigen in hun vak.

Jacques Hulsbosch (°1966) is meer dan 20 jaar actief in allround vermogensbeheer en lid van de European Financial Planning Association (€FPA). Dankzij zijn analytische opleiding en zijn no nonsense visie heeft hij mee de basis gelegd voor de Capertool, een uniek instrument waarbij de klant online een heldere inzage krijgt in zijn totale vermogensopbouw.
jacques@capertino.be

Jacques spreekt uit ervaring

Jacques heeft een aantal beurscrashes en nog veel meer momenten van financiële hoogspanning beleefd, genoeg om te weten dat zowel paniek als euforie u niet vooruit helpen, integendeel. Er is voldoende onderzoek dat aantoont dat ‘buy and hold’ niet overtroffen wordt door actief traden, zelfs door professionele handelaren.

Risico voor elke te maken keuze visualiseren

Risicospreiding, gefundeerde keuzes en de herbelegging van dividenden zijn de elementen die op lange termijn het verschil maken.
Risicospreiding en risicobeheersing. Deze weinig aantrekkelijke woorden zijn eindelijk uitgesproken. Capertino biedt dankzij Capertool een totale en ook objectieve risico-analyse. De individuele belegger ziet het risico voor zijn hele portefeuille, de marge waarbinnen de waarde met grote waarschijnlijkheid zal evolueren. Nieuwe keuzes inzake beleggingen beïnvloeden dat risico. Het effect van mogelijke keuzes op het totaalrisico kan telkens heel concreet worden getoond.